Young KLV

Wie zijn wij?

KLV is de naam van de alumnivereniging van Wageningen University. KLV zorgt ervoor dat je altijd actief contact kunt houden met de uni, studenten en alumni!
Young KLV richt zich speciaal op studenten en pas afgestudeerden. We bieden toegang tot onderwerpen die tijdens je studie onderbelicht zijn. Denk hierbij aan: een gedegen voorbereiding op de arbeidsmarkt, ervaring opdoen met netwerken of hoe je je eigen bedrijf kunt opstarten.
Ga direct naar Young KLV events.  

Onze Young KLV ambassadors

De Young KLV ambassadeurs zijn actieve Young KLV-leden die naast het mede-organiseren van activiteiten zorgen voor ledenwerving onder studenten. Met de term Young KLV bedoelen we de groep Studentleden plus de Jonge Leden die maximaal 5 jaar zijn afgestudeerd.

Je wilt 1 goede reden om direct lid van Young KLV te worden? Hier heb je er al 3:

Young KLV programma
Het team van Young KLV ambassadeurs organiseert vrijwel elke maand leerzame en gezellige activiteiten! Enkele voorbeelden zijn workshops over snellezen, social media (Linked, Twitter), ondernemerschap, leren debatteren en omgaan met stress.
Verder bieden we hulp bij solliciteren. Denk hierbij aan de zeer populaire workshop 'CV writing'.
Kijk op Young KLV events voor het complete aanbod.

Netwerken tijdens lezingen en debatten
Ontmoet interessante alumni tijdens de KLV-lezingen en -debatten rond actuele inhoudelijke thema's. Young KLV-leden zijn uiteraard ook 'gewone' leden en zijn dan ook van harte welkom op de reguliere KLV-bijeenkomsten.

Gratis lidmaatschap zolang je student bent
Als student is het lidmaatschap gratis en de eerste vijf jaar na afstuderen krijg je maar liefst 40% korting* op de reguliere contributie! Meer Young KLV voordeel/services? Kijk op Young KLV voordeel.

Wacht niet langer! Meld je nu aan en vul direct digitaal het lidmaatschapsformulier in. Het lidmaatschapsformulier downloaden, invullen en toesturen kan ook. Stuur het ingevulde formulier dan per post aan de KLV Ledenadministratie.

* Check de actuele tarieven. Lees de annuleringsvoorwaarden voorafgaand aan je registratie voor een (Young) KLV Event.

Ben je benieuwd wat andere studenten van Young KLV vinden? Check de video

Bekijk hier het Young KLV promotie filmpje waarin onze Young KLV ambassadors (allen student) uitleggen waarom het handig is om je aan te melden als lid. 

Vragen?

Vragen of samenwerken met (Young) KLV? Bel of mail ons via:

E: secretariaat.klv@wur.nl
T: 0317-485191
 

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

Han Swinkels@lectorDVK

Goed nieuws voor de #volksgezondheid en #diergezondheid. Restrictief gebruik van #antibiotica in #veehouderij dient… https://t.co/bLhmAQpgxd
1 dag, 6 uur

Wageningen U&R@WUR

Robbert Snep is een van onze senioren onderzoekers op het gebied van groene steden. Hij juicht de aandacht voor gro… https://t.co/J8FzGb12rE
2 dagen, 2 uur

SciCafeWageningen@SciCafeWa

On Thursday the 28th @CafeLoburg our next Science Café takes place. In this Science Café, we will focus on the tech… https://t.co/4CGNztq6sa
6 dagen, 17 uur

Jac Niessen@jacniessen

#Wetenschapspodcast Promo... Makkelijk Praten, eerste aflevering donderdag. @Stitcher @mkklkprtnpdcst Ook met bijdr… https://t.co/G8QY9a8OOv
6 dagen, 22 uur

Tweets