6 feb. 2018

Welkom in de wondere wereld van Eiwitchemie! - Korting voor KLV-leden en UFW-donateurs

De chemische samenstellingen van eiwitten in zuivel, hun relatie met smaak en structuur, wat eiwitten gezond maakt en hoe hun fysisch-chemische gedrag verandert tijdens de industriële verwerking van melk. Sprekers zijn Hannemieke Luyten (FrieslandCampina) en Kasper Hettinga (WUR).

Tijdens zijn lezing gaat dr. ir. Kasper Hettinga in op de samenstelling en het fysisch-chemische gedrag van het melkeiwit en hoe dat verandert tijdens de industriële verwerking van melk.

Hannemieke Luyten, Group Manager Food Structuring van het FrieslandCampina Innovation Centre vertelt u over de eigenschappen van eiwit in kaas en yoghurt en hoe dit relateert tot smaak en textuur. Ook spreekt ze over de relatie van eiwitten met gezondheid: welke rol hebben eiwitten bij de vertering?

Korting
Leden van KLV en donateurs van het Universiteitsfonds Wageningen (UFW) krijgen 50% korting bij aanmelding. Ook wanneer u geen docent (geweest) bent, bent u van harte welkom.

Inschrijven
Wanneer u lid van KLV of donateur van UFW bent, schrijf u dan niet in via het inschrijfformulier, maar stuur een mail naar foodvalleynetwerk@wur.nl

Meer informatie
Alle gegevens over deze lezing op 12 april vindt u op de WUR website: https://www.wur.nl/nl/Onderwijs-Opleidingen/Docenten-vwo/Activiteiten-voor-docenten/Eiwitchemie.htm

JOIN KLV

KLV is a professional network for more than 47.000 alumni of Wageningen University & Research!

ALUMNI DAY

Join the World Wide Wageningen Alumni Day on 23 June 2018!

Social Media

Posts

Wageningen U&R@WUR

#FeestvandeSmaak | Aankomende zaterdag wordt voor de tweede keer het Feest van de Smaak georganiseerd. Het is een e… https://t.co/tlMNRCslyx
7 hours, 26 minutes

Louise O. Fresco@LouiseOFresco

https://t.co/v4zvUneno6 - emissions, mainly from domestic travelers, were highest in the United States, China, Germ… https://t.co/xbsvxM8ieY
2 days, 20 hours

Louise O. Fresco@LouiseOFresco

Thank you for mentioning me in your top-3 @TED #foodagri talks. Not sure I deserve this honor, but I certainly agre… https://t.co/884XLTpH2q
2 days, 21 hours

Edith Feskens@edithfeskens

With exciting FOOD symposium, on Friday and Saturday June 22-23 #wur100 @wur @KLVNetwork see website #wur100 Great… https://t.co/qehHq4Ntw9
4 days, 20 hours

Tweets