19 oct. 2016

Succesvolle carrièremiddag met tevreden deelnemers. Met 17 foto's en een samenvatting!

Afgelopen vrijdag 30 september is de carrièremiddag georganiseerd voor leden van KLV en relaties van KLV Professional Match. De middag stond in het teken van netwerken voor en met professionals in de Life Sciences. In een ongedwongen setting werd het thema uitgewerkt d.m.v. workshops, opdrachten en meet & greets. 

Deelnemers werden attent gemaakt op de netwerkmogelijkheden binnen hun vakgebied en konden kennis maken en gebruikmaken van tips van ervaren Wageningse alumni door middel van meet & greets. De alumni, die hieraan vrijwillig hun samenwerking verleenden, waren afkomstig uit diverse studierichtingen en werkzaam bij verschillende werkgevers. 

We willen allen die er aan mee hebben gewerkt om dit tot een succesvolle dag te maken, hartelijk danken.

Foto's
Om een indruk te krijgen van deze dynamische bijeenkomst in Impulse op Wageningen Campus kun je hier zeventien foto's bekijken die op KLV Facebook staan.

Samenvatting: Impressie Carrière middag netwerken
We kijken terug op een échte netwerkmiddag, met ontmoetingen in een open sfeer tussen studenten en alumni.  Er waren 125 bezoekers, 16 alumni waar de deelnemers in de meet & greet hun vragen aan konden stellen en 3 trainers die netwerkworkshops verzorgden.

De aftrap van de middag gebeurde door Han Swinkels, KLV-voorzitter, Sietse Sterrenburg, studieadviseur van de WUR en Geraldine Sinnema, trainer van Een wereld van verschil. De bezoekers werden meteen tot netwerken uitgenodigd, afgewisseld met korte sketches over de grootste valkuilen bij het netwerken.

Na deze netwerkstart verdeelden de bezoekers zich over de workshops en ontmoetingen in meet & greets.

Zowel van de bezoekers als van de meet&greeters hebben we positieve reacties gekregen.

De deelnemers vonden het een open sfeer en ze hadden ook veel aan de gesprekken gehad.

De meet&greeters zeiden dat ze het inspirerend vonden, mooie uitwisseling tussen verschillende leeftijden en dat ze een volgende keer graag weer meedoen!

Reactie van een deelnemer 
Dank je wel voor de geslaagde netwerkmiddag. De opzet was zeer goed. In kleine groepjes rondom een tafel met iemand in gesprek gaan werkt fijn. Ik heb veel mensen gesproken, ideeën opgedaan en tips gekregen en ook gegeven(!). Zo'n middag is voor herhaling vatbaar.

               *****

KLV Wageningen Alumni Network: info over lidmaatschap
KLV biedt leden hulp op het gebied van carrière-ondersteuning, zoals een CV check of relevante workshops. Ook kun je -vaak met korting- deelnemen aan lezingen en debatten over het 'Wageningse domein'. Tevens ondersteunen zij startende ondernemers. Voor de jonge leden en aankomende alumni is er Young KLV.

KLV Professional Match: info over inschrijven
KLV Professional Match is intermediair tussen werkgevers en werkzoekenden voor vacatures op HBO en WO-niveau binnen de sectoren landbouw, voeding, diervoeding en milieu. Bemiddeling en inschrijving is gratis voor kandidaten.   

ABOUT KLV

KLV is a professional network for more than 50.000 alumni of Wageningen University & Research!

WUR Connect

The complete network platform for all WUR-alumni

Social Media

Posts

KLVNetwork@KLVNetwork

UITNODIGING - Kennisnetwerk Milieu en Netwerk Land & Water organiseren een excursie naar de Marker Wadden op vrijda… https://t.co/3dF4zjXkvo
1 year

KLVNetwork@KLVNetwork

The Outstanding Alumnus Award will be awarded to a WUR alumnus or alumna who is at the height of his or her career… https://t.co/stoOXsolL0
1 year

WUR Environmental@WURenvironment

#Vacature | Voor het team Water & Food bij @WURenvironment zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gecommitteerde… https://t.co/bzlPF9DEIJ
1 year

Delia de Vreeze@deliadevreeze

Who is interested in joining a great team of alumni officers and fundraisers at one of the best universities @WUR?… https://t.co/nAYLKdFc7y
1 year

Tweets