6 nov. 2018

Nationale Alumni Enquête

De Nationale alumni Enquête (voorheen: WO Monitor) is een landelijke enquête onder alle recent afgestudeerde master- en doctoraalstudenten aan de (bekostigde) Nederlandse universiteiten. Het onderzoek vindt sinds 2009 tweejaarlijks plaats onder de Nederlandse bekostigde universiteiten. De uitkomsten bieden inzicht in de aansluiting tussen de wo-masteropleiding en de arbeidsmarkt.
 
De data van het onderzoek zijn eigendom van de universiteiten. Ze worden beschikbaar gesteld aan ROA ten behoeve van het onderzoek “Schoolverlaters tussen onderwijs en arbeidsmarkt”. 

RESULTATEN
Uitkomsten worden op opleidingsniveau beschikbaar gesteld aan de studiekeuzeinformatie-database, beheerd door Studiekeuze123. Hierin wordt op opleidingsniveau/type informatie opgenomen over werkzaam/werkloos, soort aanstelling, aantal werkzame uren per week, functieniveau, functierichting, maanden tussen afstuderen en eerste baan, maandloon op basis van reguliere baan. Er wordt een minimum aan respondenten gehanteerd voor het tonen van deze informatie.

NAE 2018
Ben je tussen 1 oktober 2016 en 30 september 2017 afgestudeerd als Master? Dan heb je een link naar de Nationale alumni Enquête in je inbox ontvangen. 

HEB JE DE ENQUETE NIET ONTVANGEN?
Heb je geen link ontvangen maar wil je wel de enquête invullen? Ga dan naar www.nationalealumnienquete.nl en log in met je voormalig studentnummer en geboortedatum.

Namens Wageningen University & Research hartelijk bedankt voor je medewerking.
Meer informatie vind je op https://www.vsnu.nl/nl_NL/
Kijk voor eerdere NAE's op de website van KLV.

NB: vanaf het najaar 2018 ressorteert arbeidsmarktanalyse onder de afdeling Education and Student Affairs (ESA) van WUR.

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

NWO@NWONieuws

Als onderdeel van de pilot ‘Vluchtelingen in de wetenschap’ honoreert NWO twaalf aanvragen waarmee een projectleide… https://t.co/APlhoUXf9z
1 dag, 11 uur

Han Swinkels@lectorDVK

Relaxed in eigen stoel volg ik via de #livestream de afsluitende bijeenkomst van de #Voedselzaak ‘Hoe voeden we 10… https://t.co/ekcklikWCJ
2 dagen, 1 uur

WUR Plant@WURplant

#Movietalks | On 15 Jan, Prof.dr. @DickeMarcel will provide a special perspective on the movie ‘Antz’, followed by… https://t.co/JMvTkGGqrW
5 dagen, 9 uur

Louise O. Fresco@LouiseOFresco

5 Dutch University presidents on a visit to California discussing the inspiring analysis of the differences between… https://t.co/TEOLvj0Uzn
5 dagen, 17 uur

Tweets