Young Alumni Workshop - 7 februari 2019

Na die goede oude studententijd ligt de wereld aan je voeten en als je hard werkt kun je alles bereiken. Het begin is prima: goede beoordelingen en je verdient eindelijk lekker wat geld. Na een tijdje begint het te knagen... Is dit het nu? Heb ik hiervoor gestudeerd? Kan ik niet beter switchen van baan? Ik wil iets met meer betekenis, maar hoe?

De maatschappij vraagt om meer, sneller en groter, terwijl je dit moet balanceren met idealen, waardes en je persoonlijke leven. Onderzoek wijst uit dat steeds meer millennials last hebben van depressies en burn-outs. Deze kunnen mede veroorzaakt worden door werkgerelateerde stress, het ontbreken van balans en de zoektocht naar een doel in het leven.

Over dit onderwerp organiseert Wageningen Young Alumni een thema-avond met netwerkbijeenkomst en de workshop Explore your elements. Hier nodigen wij je uit om dieper in te gaan op je intrinsieke motivatie. Wat inspireert je, waar krijg je energie van en wat stel jij als doel? Wij hopen je hiermee handvatten te geven zodat je meer houvast krijgt en toekomstige keuzes beter in lijn zijn met jou als persoon.

De workshop wordt gegeven door Bettina Guirkinger, een professionele life & carrière coach, die zelf ook millennial en dus ervaringsdeskundige is. Na afloop sluiten we af met een kleine borrel.

Programma:
18.30 - 19:00 uur Ontvangst
19:00 - 21:00 uur Workshop Explore your elements
21:00 - 21:30 uur Afsluitende borrel

Bij deze bijeenkomst zal gezorgd worden voor drankjes en kleine snacks. De voertaal van de workshop is Engels. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen op de website.

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

Wageningen U&R@WUR

#Wereldmeteorologischedag | Je hoofd koel houden tijdens warme dagen? Uit een hittekaart gemaakt door meteorologen… https://t.co/6IxPNheakP
2 dagen, 12 uur

WUR Plant@WURplant

Het slim monitoren van de grasmat wordt getest voor betaald voetbal in de ArenA. De KNVB gaat samen met @WUR bepale… https://t.co/VlJ6zNMmRB
3 dagen, 15 uur

KLVNetwork@KLVNetwork

@JanineLuten Gefeliciteerd! Goede aanwinst voor ZuivelNL
1 week, 3 dagen

Wageningen U&R@WUR

#weekzondervlees | Deze week kun je meedoen aan de Week zonder vlees, maar wat eet je dan wel? Lees de blog van… https://t.co/70Ww5rB3F4
1 week, 6 dagen

Tweets