Young Alumni Workshop - 7 februari 2019

Na die goede oude studententijd ligt de wereld aan je voeten en als je hard werkt kun je alles bereiken. Het begin is prima: goede beoordelingen en je verdient eindelijk lekker wat geld. Na een tijdje begint het te knagen... Is dit het nu? Heb ik hiervoor gestudeerd? Kan ik niet beter switchen van baan? Ik wil iets met meer betekenis, maar hoe?

De maatschappij vraagt om meer, sneller en groter, terwijl je dit moet balanceren met idealen, waardes en je persoonlijke leven. Onderzoek wijst uit dat steeds meer millennials last hebben van depressies en burn-outs. Deze kunnen mede veroorzaakt worden door werkgerelateerde stress, het ontbreken van balans en de zoektocht naar een doel in het leven.

Over dit onderwerp organiseert Wageningen Young Alumni een thema-avond met netwerkbijeenkomst en de workshop Explore your elements. Hier nodigen wij je uit om dieper in te gaan op je intrinsieke motivatie. Wat inspireert je, waar krijg je energie van en wat stel jij als doel? Wij hopen je hiermee handvatten te geven zodat je meer houvast krijgt en toekomstige keuzes beter in lijn zijn met jou als persoon.

De workshop wordt gegeven door Bettina Guirkinger, een professionele life & carrière coach, die zelf ook millennial en dus ervaringsdeskundige is. Na afloop sluiten we af met een kleine borrel.

Programma:
18.30 - 19:00 uur Ontvangst
19:00 - 21:00 uur Workshop Explore your elements
21:00 - 21:30 uur Afsluitende borrel

Bij deze bijeenkomst zal gezorgd worden voor drankjes en kleine snacks. De voertaal van de workshop is Engels. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen op de website.

JOIN KLV

KLV is a professional network for more than 50.000 alumni of Wageningen University & Research!

WUR Connect

The complete network platform for all WUR-alumni

Social Media

Posts

Arthur P.J. Mol@ArthurPJMol

Greaat results for Wageningen University @WUR : Nine young WUR researchers win Veni grants https://t.co/ItglZUf7tz
10 hours, 40 minutes

Roald Lapperre@lapperre

De Nederlandse bushokjes met een groen dak maken ook internationaal furore. Allemaal kleine luchtverversers en bije… https://t.co/xPgxtwbkUk
3 days, 11 hours

KLVNetwork@KLVNetwork

De nominatieperiode voor de Marina van Damme beurs is verlengd! Ben jij een getalenteerde WUR-Alumna en toe aan ver… https://t.co/f5TllF1EMX
6 days, 15 hours

KLVNetwork@KLVNetwork

De nominatieperiode voor de UFW Research Award is verlengd! Tot en met 9 augustus kunt u een excellente jonge WUR o… https://t.co/bI9lJqlrfv
1 week

Tweets