VELUWELOOP 10 september voor alle enthousiaste hardlopers - GEANNULEERD

Schrijf je in voor de Veluweloop, de groenste en gezelligste estafetteloop van Nederland op zaterdag 10 september. Twijfel je over je sportieve hardloopprestatie? Niet doen want voor elk niveau is er een etappe. Voor wie? studenten en afgestudeerden van Wageningen University & Research. Voor de precieze informatie over tijden, samenstelling van teams enzovoorts klik je door op onderstaande links.

Je steunt ook een goed doel!
Keywords: sportief, groen, alumnitreffen, gezellig, eten & drinken, afterparty èn goed doel. Het Anne van den Ban Fonds is dit jaar namelijk het goede doel waaraan jullie als deelnemers de borg van de loperhesjes en fietsen kunt schenken. Je helpt dan studenten uit de armste landen en regio’s toegang te geven tot toponderwijs. Mooi toch?

Het team Anne van den Ban Fonds zoekt trouwens ook nog fietsers als begeleiding.

Quote van een enthousiaste Veluweloop-renner: Er zijn dingen die je kunt missen in je leven, dit is er geen van!

Over de 36e Veluweloop

De 36e(!) Veluweloop is een estafette loop die start in Wageningen over de Veluwe en natuur naar Arnhem gaat waar de eerste en de tweede herstart plaats zullen vinden. Vervolgens gaan we weer terug naar Wageningen waar we op de Wageningse berg de laatste herstart zullen hebben om dan door Wageningen terug te keren naar Sports Centre De Bongerd waar ook de start heeft plaats gevonden.

Deze prachtige tocht van 88 kilometer leg je met 12 personen af, waarvan 1 van je teamgenoten altijd met je mee zal fietsen om je te begeleiden. Na een etappe van 4 tot 12 kilometer neemt de volgende loper van je team het over om zo als een team een zo snel mogelijke tijd op alle 12 de etappes neer te zetten of juist om met je team een zo gezellig mogelijke dag te hebben.

De Veluweloop is voor jong en oud voor de wedstrijdlopers en ook voor de recreatieve lopers. Met twee startgroepen houden we rekeningen met verschillende snelheden en met klassementen voor onder andere studenten, bedrijven en Alumni van Wageningen University is er vast wel een klassement waar jij je thuis in voelt.

Het is vanaf 1 april mogelijk om je samen met je team in te schrijven voor de 36e Veluweloop om samen met je team deze prachtige 88 kilometer te gaan beleven en samen met die andere 80 ploegen de Veluwe over te gaan.

DEZE VELUWELOOP KAN HELAAS GEEN DOORGANG VINDEN DOOR TE WEINIG VRIJWILLIGERS EN TE WEINIG DEELNEMERS. 

Vragen en info

Website Stichting Veluweloop Wageningen: http://www.veluweloop.nl/goede-doel-2015/

ABOUT KLV

KLV is a professional network for more than 54.000 alumni of Wageningen University & Research!

WUR Connect

The complete network platform for all WUR-alumni

Social Media

Posts

Tweets