Online Afscheidsbijeenkomst KLV

In het voorprogramma van de online Alumni Open Dag wordt officieel afscheid genomen van de alumnivereniging KLV. U bent van harte uitgenodigd voor dit online afscheidsevenement van KLV op zaterdag 3 oktober 2020 van 11.00 tot 12.00 uur. Op deze dag sluiten we, na 134 jaar, de periode KLV af. Deze rijke historie laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Tegelijkertijd markeert dit een moment om vooruit te kijken, want hoewel de vereniging KLV ophoudt te bestaan, leven de doelstellingen van KLV voort in het alumnibeleid van WUR, de studiekringen en netwerken, en het KLV-fonds voor alumni-initiatieven. 

Het liefst hadden we u allen ontvangen, en waren we samengekomen voorafgaand aan de Alumni Open Dag op Wageningen Campus. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan een fysieke bijeenkomst echter helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden in rap tempo nieuwe online manieren ontdekt waarop wij ons toch met elkaar kunnen verbinden.

Programma
Wij zorgen voor een mooi programma dat u op 3 oktober live vanuit huis kunt bekijken via internet. Tijdens dit livestream evenement lopen we samen met u door de geschiedenis van KLV en halen herinneringen op. 
We lopen door de geschiedenis van KLV aan de hand van het langverwachte KLV-boek 'Wageningers: de betekenis van 134 jaar Koninklijke Landbouwkundige Vereniging' dat we op die dag zullen presenteren en dat alle KLV-leden later gratis toegestuurd zullen krijgen. We spreken met o.a. Martijn de Groot en Joost van Kasteren, de schrijvers van het boek en met de voorzitter van de raad van bestuur van WUR prof. dr. ir. Louise O. Fresco.

Promotievideo
Beluister de video waarin uitgelegd wordt waarom het goed is om je aan te melden voor de webinar op 3 oktober: promotievideo.

Registreer nu voor online afscheidsbijeenkomst
Op 3 oktober kunt u vanaf 10.45 uur ‘online inlopen’ bij ons live evenement. Hiervoor registreert u zich vooraf via de 'sign in' knop. Na aanmelding krijgt u uw toegangslink toegestuurd. 

    ***

Alumni Open Dag
Vorig jaar op zaterdag 5 oktober vond de eerste Alumni Open Dag plaats op de Wageningen Campus. De tweede Alumni Open Dag wordt online gehouden op zaterdag 3 oktober 2020. Programma Alumni Open Dag

ABOUT KLV

KLV is a professional network for more than 54.000 alumni of Wageningen University & Research!

WUR Connect

The complete network platform for all WUR-alumni

Social Media

Posts

Tweets