NZV - Excursie naar MS Schippers

Door innovatie en daadkracht is MS Schippers uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Tijdens de excursie zal algemeen directeur Mark Schippers een introductie op het bedrijf geven waarna de deelnemers worden bijgepraat over uitdagingen in de varkenshouderij en een introductie krijgen op het HyCare concept. De excursie bevat vervolgens een bezoek aan de HyCare proefstal en oormerkenfabriek Plastifran.

Programma

  • 13.30 u - Ontvangst met koffie en thee
  • 13.45 u - Introductie MS Schippers (Mark Schippers, algemeen directeur)
  • 14.00 u - Uitdagingen in varkenshouderij en introductie HyCare (Mart Smolders, divisiemanager Varkens & Joost van den Borne, manager R&D)
  • 14.45 u - Excursie naar HyCare proefstal (Pim Peters, bedrijfsleider) en oormerkenfabriek Plastifran (Rein Lavrijsen, plant manager)
  • 16.30 u - Borrel in bar

Doelgroep
Leden van NZV en studenten

Over de NZV
De Nederlandse Zoötechnische Vereniging (NZV) is één van de meest actieve deelnetwerken van KLV met 550 leden. Dit zijn voor het merendeel Wageningse alumni met roots in de zoötechniek (tegenwoordig: dierwetenschappen), maar ook studenten en professionals van buiten Wageningen die affiniteit hebben met de veehouderij. NZV is van oudsher een netwerkvereniging, met een historie van multidisciplinaire discussies, de laatste jaren niet alleen over dierhouderij, maar over de relatie dier, mens en omgeving.

JOIN KLV

KLV is a professional network for more than 47.000 alumni of Wageningen University & Research!

ALUMNI DAY

Join the World Wide Wageningen Alumni Day on 23 June 2018!

Social Media

Posts

KLVNetwork@KLVNetwork

Prof. dr. Louise O. Fresco geanimeerd in gesprek met Majesteit Koning Willem-Alexander op de gezellige alumni reüni… https://t.co/2StP2YwcVo
13 hours, 14 minutes

Marc Lamers@marc_lamers

Interview met @LouiseOFresco 'Ik ben een Wageninger, wij zijn allemaal Wageningers' https://t.co/M6Go9vgpe5
14 hours, 17 minutes

Robert van Gorcom@vangorcom

A strong reduction of meat consumption is essential for the western world #WUR100
14 hours, 53 minutes

Han Swinkels@lectorDVK

Eerste thema is #voedselzekerheid Over de hele wereld wordt werk gemaakt van #veredeling #commodities voor verhogen… https://t.co/qG7wp1VW3P
15 hours, 48 minutes

Tweets