KLV Professional Match - training - Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional - korting voor KLV-leden

Ben jij bedachtzaam, sta je niet graag in het middelpunt van de belangstelling, en heb je moeite met small talk? Kan je juist goed luisteren, observeren en analyseren? Ben je een kritische denker met een sterke intuïtie? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en ben je graag alleen? Dan ben je zeer waarschijnlijk een introvert persoon. Ongeveer een derde van de mensen is introvert. 

De kwaliteiten van meer introverte mensen komen lang niet altijd tot hun recht. Dit komt doordat extravert gedrag zo ongeveer de norm is in onze huidige Westerse samenleving. We waarderen juist sociaal, energiek gedrag en het snel kunnen schakelen. We hechten aan overleg, samenwerken, en jezelf profileren. Sinds Het Nieuwe Werken zijn kantoortuinen, flexibele werkplekken, en werken in teams de standaard. 

Als introvert persoon is het daarom van belang goed te weten wat je zelf nodig hebt om goed te functioneren in omstandigheden die voor jou niet ideaal zijn. 

Werkwijze
In deze training staan we stil bij jouw kwaliteiten als professional met een meer introverte persoonlijkheid, en gaan we onderzoeken hoe jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht kunnen komen. Hoe zorg je voor optimale omstandigheden? Hoe ga je om met je innerlijke criticus? Wat voor onbewuste aannames of blokkerende gedachten zitten jou in de weg? Ook hele praktische zaken als 'hoe breng ik mijn ideeën voor het voetlicht in een overleg' , komen aan de orde. Er is volop gelegenheid te oefenen. 

Praktisch

  • Duur: 1 dag van 10.00 tot 16.00 uur 
  • Data: 31 jan en 16 mei 2019
  • Kosten: €300 voor KLV leden, € 350 voor niet-KLV leden, excl.btw.
  • Locatie: Wageningen.
  • Aanmelden: info@klvpm.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slovenka Ristic 0317-485525 of via sristic@klvpm.nl 
Ga terug naar onze trainingskalender.

De trainingen vinden plaats in Ultra Plus op Wageningen Campus en worden gegeven van 9.30 tot 17.00 uur. De trainingsprijzen zijn inclusief koffie, thee, lunch en hand-outs. Na afloop ontvangen de deelnemers een trainingscertificaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slovenka Ristic via 0317-485525 of via sristic@klvpm.nl.

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

Wageningen U&R@WUR

#Wereldmeteorologischedag | Je hoofd koel houden tijdens warme dagen? Uit een hittekaart gemaakt door meteorologen… https://t.co/6IxPNheakP
2 dagen, 11 uur

WUR Plant@WURplant

Het slim monitoren van de grasmat wordt getest voor betaald voetbal in de ArenA. De KNVB gaat samen met @WUR bepale… https://t.co/VlJ6zNMmRB
3 dagen, 15 uur

KLVNetwork@KLVNetwork

@JanineLuten Gefeliciteerd! Goede aanwinst voor ZuivelNL
1 week, 3 dagen

Wageningen U&R@WUR

#weekzondervlees | Deze week kun je meedoen aan de Week zonder vlees, maar wat eet je dan wel? Lees de blog van… https://t.co/70Ww5rB3F4
1 week, 6 dagen

Tweets