Daarom! Redenen voor KLV lidmaatschap

Word lid van KLV!

KLV keeps Wageningen alumni connected... Met behulp van KLV is het eenvoudig om in contact te blijven met andere Wageningse alumni, studenten en de universiteit. Een kwart van alle Wageningers is lid van alumnivereniging KLV. KLV biedt leden hulp op het gebied van carrière ondersteuning en organiseert lezingen en debatten over het 'Wageningse  domein'. U heeft toegang tot ons uitgebreide netwerk en tot onze diensten en kortingen. Onder de vlag van KLV bestaan er ook diverse studiekringen en netwerken.
KLV zorgt ervoor dat u altijd actief contact kunt houden met de universiteit, studenten en alumni! Verder ontvangen leden 4 maal per jaar de KLV Update, het kwartaalblad van KLV.

U wilt 1 goede reden om lid te worden? hier heeft u er er al 4:

• een manier om bij te blijven op het ‘Wageningse Domein’
• een professioneel netwerk
• verbondenheid met Wageningen
• advies bij het zoeken naar een andere baan

Ja, ik word lid en meld mij aan.

Klik hier voor de voordelen van het lidmaatschap. Lees ook de annuleringsvoorwaarden voor een evenement en lidmaatschap.

Word lid van Young KLV!

Young KLV richt zich speciaal op studenten en pas afgestudeerden. We bieden toegang tot onderwerpen die tijdens je studie onderbelicht zijn. Denk hierbij aan: een gedegen voorbereiding op de arbeidsmarkt, ervaring opdoen met netwerken of hoe je je eigen bedrijf kunt opstarten.

Lees meer over Young KLV en bekijk Young KLV op You Tube.

Drie redenen om direct lid van Young KLV te worden:

Young KLV programma
Het team van Young KLV ambassadeurs organiseert vrijwel elke maand leerzame en gezellige activiteiten! Enkele voorbeelden zijn workshops over snellezen, social media (LinkedIn, Twitter), ondernemerschap, leren debatteren en omgaan met stress. Verder bieden we hulp bij solliciteren. Denk hierbij aan de zeer populaire workshop 'CV writing' of de gratis CV check via de e-mail. Naast de Young KLV-activiteiten kun je ook terecht bij onze partner KLV Professional Match, expert in life science jobs. KLV Professional Match kan je helpen bij het vinden van een baan en met je persoonlijke ontwikkeling. Als KLV-lid krijg je korting op trainingen en op loopbaanadviesgesprekken. Kijk op Young KLV events voor het complete aanbod.

Netwerken tijdens lezingen en debatten
Ontmoet interessante alumni tijdens de KLV-lezingen en -debatten rond actuele inhoudelijke thema's. Young KLV-leden zijn uiteraard ook 'gewone' leden en zijn dan ook van harte welkom op de reguliere KLV-bijeenkomsten.

Gratis lidmaatschap zolang je student bent
Als student is het lidmaatschap gratis en de eerste vijf jaar na afstuderen krijg je maar liefst 40% korting* op de reguliere contributie! Meer Young KLV voordeel/services? Kijk op Young KLV voordeel.

Wacht niet langer! Meld je nu aan en vul het lidmaatschapsformulier in.

* Check de actuele tarieven. Lees de annuleringsvoorwaarden voorafgaand aan je registratie voor een (Young) KLV Event en lidmaatschap. 

Vragen?

Vragen of samenwerken met (Young) KLV? Bel 0317-485191 of mail ons via secretariaat.klv@wur.nl

 

 

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

NWO@NWONieuws

Als onderdeel van de pilot ‘Vluchtelingen in de wetenschap’ honoreert NWO twaalf aanvragen waarmee een projectleide… https://t.co/APlhoUXf9z
1 dag, 11 uur

Han Swinkels@lectorDVK

Relaxed in eigen stoel volg ik via de #livestream de afsluitende bijeenkomst van de #Voedselzaak ‘Hoe voeden we 10… https://t.co/ekcklikWCJ
2 dagen

WUR Plant@WURplant

#Movietalks | On 15 Jan, Prof.dr. @DickeMarcel will provide a special perspective on the movie ‘Antz’, followed by… https://t.co/JMvTkGGqrW
5 dagen, 9 uur

Louise O. Fresco@LouiseOFresco

5 Dutch University presidents on a visit to California discussing the inspiring analysis of the differences between… https://t.co/TEOLvj0Uzn
5 dagen, 17 uur

Tweets