Scriptieprijzen WUF-KLV

De WUF-KLV Scriptieprijs is voor studenten van Wageningen University die een excellente scriptie of publicatie hebben geschreven in de masterfase van hun studie.

Naast de vier prijzen wordt uit de winnaars van de vier domeinen één persoon gekozen die de overall scriptieprijs onvangt.

Bij de beoordeling van de scripties let de jury vooral op de technisch-wetenschappelijke  kwaliteit, de schriftelijke presentatie, de toepasbaarheid in de  praktijk en de kwaliteit van het onderzoek in het wetenschappelijk veld.

De geldbedragen worden door KLV geschonken: elke prijswinnaar ontvangt €500 en de overall winnaar ontvangt €1.000.

De prijs

De prijswinnaar uit ieder domein ontving een geldbedrag  van € 500 per scriptie, een bronzen beeld van de ‘Wageningse boom‘ van  Sjoerd Buisman, een oorkonde en een judicium.
De overall prijswinnaar van de WUF-KLV Scriptieprijs 2012/2013 is KLV-lid Ties van de laar. Hij ontving €1.000.

De feestelijke  en openbare prijsuitreiking heeft plaatsgevonden op 12 februari 2014 tijdens de  Winter Annual Introduction Days van Wageningen University in het Oriongebouw op Wageningen campus.

Kijk voor meer informatie op wur.nl

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

Wageningen U&R@WUR

#Wereldmeteorologischedag | Je hoofd koel houden tijdens warme dagen? Uit een hittekaart gemaakt door meteorologen… https://t.co/6IxPNheakP
2 dagen, 11 uur

WUR Plant@WURplant

Het slim monitoren van de grasmat wordt getest voor betaald voetbal in de ArenA. De KNVB gaat samen met @WUR bepale… https://t.co/VlJ6zNMmRB
3 dagen, 14 uur

KLVNetwork@KLVNetwork

@JanineLuten Gefeliciteerd! Goede aanwinst voor ZuivelNL
1 week, 3 dagen

Wageningen U&R@WUR

#weekzondervlees | Deze week kun je meedoen aan de Week zonder vlees, maar wat eet je dan wel? Lees de blog van… https://t.co/70Ww5rB3F4
1 week, 6 dagen

Tweets