20 mar. 2017

KLV-lid doet mee aan de Race of de Classics, een studentenzeilwedstrijd

Britta Naus, KLV-lid, is bezig aan haar bachelor Voeding en Gezondheid aan de Wageningen University & Research. Dit jaar doet ze voor de 2e keer mee aan de Race of de Classics (RotC). De grootste studentenzeilwedstrijd van NL, onder de ongeveer 550 deelnemende studenten ook wel ‘de Rees’ genoemd.

Samen met 23 andere Wageningse studenten zit ze in Team Wageningen Universiteit. Samen strijden ze op de Noordzee tegen 22 andere teams waarbij elk team meevaart op een klassiek zeilschip. Afhankelijk van de wind hopen ze naar Engeland te zlen!

Britta: "Naast de klassieke zeilvaart besteedt ons team ook aandacht aan een eigen koers, namelijk “Sailing Towards Sustanability”. We zijn actief bezig met de voorbereidingen voor Rees. Daar hoort een feestje bij, maar veel andere zaken zijn nog veel belangrijker! We willen namelijk goed gekleed en met genoeg eten op pad. Daarvoor zijn we opzoek naar sponsoren, financieel maar ook in natura. Al met al is het niet alleen maar voor onze plezier, maar steken we er ook nog wat mee op, zeilervaring, organisatorische kennis, nieuwe mensen ontmoeten, noem maar op. Zelf ben ik één van de team captains, en vervul ik de rol van secretaris. Daarnaast begeleid ik de activiteitencommissie en de eten en drinken commissie".

Lees meer in het stadsblad van Den Bosch.

 

JOIN KLV, JOIN YOUR FUTURE!

KLV is a professional network for more than 35.000 alumni of Wageningen University!

YOUNG KLV

Young KLV, for students or freshly graduated students.

Social Media

Posts

Gerrit Hiemstra 🐰@GerritHiemstra

Mooi om terug te kijken: De zomer van... Peter Kuipers Munneke https://t.co/Z4Ewc4BHfP
23 hours, 13 minutes

KLVNetwork@KLVNetwork

Nomineer dé mooiste productie over voedsel en/of leefomgeving voor University Fund #Wageningen #Persprijs 2017! https://t.co/mwFz0WqgpW
1 day, 22 hours

Marc Lamers@marc_lamers

Studiepuntenspreekuur voor ouders student - https://t.co/AtBrN8epo8 https://t.co/KV2ldQ5185 via @WUR
6 days, 15 hours

Aalt Dijkhuizen@AaltDijkhuizen

Prachtig rapportcijfer voor de NL boer. En terecht! Slechts 4% negatief. Heel anders dan de berichtgeving ons vaak… https://t.co/nUjQM3EM2I
6 days, 18 hours

Tweets